ericaemelie

Tredje kalaset

-Love Emelie 

pink and white

from yesterday +

love Erica

you're so damn

Fick hem dessa godingar på posten i tisdags, love them 

Love Erica

lugn fredagskväll och Theo är på besök

-Love Emelie 

todays

fast and good

Då börjar även torsdagen dra sig mot sitt slut, och denna dagen har varit mycket bra trots en lång dag från 8-15:30 i skolan. Hoppas verkligen att alla långa dagar kommer gå så snabbt, slutar faktiskt så sent varjedag... 

Imorgon har vi nog turen att inte behöva gå till skolan eftersom vi har fått inställt och lite uppgifter som vi ska göra hemma vilket är så skönt. 

bild1: Fina Matilda och jag myste lite på håltimman.      Bild2: ootd, slitna jeans och en rosa tunika på det

Två nya

Fick dessa 2 godingar i födelsedagspresent, schampoo och balsam/hårinpackning. De luktar så sjukt gott och är helt underbara för håret! 

Hade sovmorgon till halv två idag pga inställda lektioner, hade därför tid att gå till läkarn en till gång. Så nu har jag fått två olika sortes tabletter som ska hjälpa mig att bli helt frisk. Är riktigt trött på att gå runt och hosta och snuva hela dagarna. Är så sjukt sugen på att börja träna igen också, så nu är de på tiden att jag blir frisk. Allmänt har dagen varit bra annars, har dock inte varit så här trött som jag varit idag på riktigt länge, var två sekunder ifrån att somna på historia lektionen idag när vi kollade på film. Så när jag kom hem slängde jag mig i duschen och nu sitter jag här med myskläder och gosiga tofflor på mig

Hoppas ni har haft en bra dag :) 

-Love Emelie 

Igår

Hej på er! Jag hade verkligen en helt underbar födelsedag igår, både med tjejerna i klassen, lite överraskningar mitt på dagen, och ett bra kalas för hälften av släkten och med bästa vän på kvällen. Tänkte lägga upp lite vad jag fått i ett annat inlägg :) Här är iallafall lite bilder från gårdagen :) 

-Love Emelie 

My day in pictures

Love Erica

One of the most beautiful qualities of true friendship is to understand and to be understood.

Idag är det ingen vanlig för idag är det Emelies födelsedag, nu kom hon äntlgien till jämnålder med moi vilket jag tror hon tycker är skönt för att jag alltid ska lägga någon dum kommentar om att hon är yngre men nu får jag vänta ett tag till. 

17år kanske känns som en meningslös ålder men jag tror att det är en av de roligaste åldrarna för att man gör saker som egentligen inte har åldern inne till att göra, man lever i en liten spännande bubbla då man båda har förväntningar och längtan. Man börjar även redan nu räkna ner till 18års dagen och börjar planera massor av saker som skas göra. Eftersom att både du och jag inte är 18 när nästa summerburst är så ska vi allt planera några riktigt roliga dagar då med. 

Jag såg att jag hade skrivit denna texten förragången du fyllde år "Don't walk behind me; I may not lead. Don't walk in front of me; I may not follow. Just walk beside me and be my friend." Och det är så vi är, vi går alltid MED varandra. 

Hoppas att du får en helt underbar dag, du förtjänar den bästa! 

Love Erica

Grattis på födelsedagen världen bästa lillebror ♥

Q/A

Anonym 

Vilket märke är det på jackan? svara gärna i ett inlägg!

Svar:  (Denna jackan) 

Märket på denna jackan är PARAJUMPERS och kostar 3395kr. Denna jackan är också från det märket och är väldigt snygg!

Love Erica

Snyggt från NELLY.COM

Love Erica

just cozy

Love Erica

dagens "vill ha"

Love Erica

Från igår på Liseberg

Liseberg var destinationen igår med tjejligan, hadejätte mysigt med dem vi åt go mat och en glass på det. 

Eftersom att jag fortfarande är sjuk så blev det inte så mycket åk mer att vi spelade på hjul och njöt av de fina vädret bara! 

Love Erica

bild1:Lite kaffemys hos syster innan liseberg. bild2:syster,farmor,Carina&mamma bild3:Uppswinget bild4:Ben&jerryglss, den godaste smaken cookie

profil+

Kom hem sur, trött och hungrig från skolan vid ca halv sju. Tanken på att jag ska komma hem runt den tiden i fortsättningen också får mig bara att vilja dunka huvudet hårt mot en vägg och se hur länge jag klarar av. Men efter lite tröstsnack med morbror från andra sidan luren, pappas mat, penicillin och myskväll med familjen så känns allting genast mycket bättre. Nu ska jag kolla ett avsnitt av oth.

-Love Emelie 

PRESENT

Denna goa parfymen fick jag i födelsedagspresent från make up store, såååå gooood

Love Erica

let's take a deep breath

Så nu är jag back on track ska ni se, hämtade datorn idag och känner mig så bekväm igen. Kommer ju få slita mig från den nu i början känner jag! 

Skolan är inne på sin andra vecka nu och det känns bra, och tror att redan nästa vecka kommer man vara inne i det. Men just nu är man väldigt slö och orkar bara ligga i sängen när man kommer hem. 

Gårdagens outfit, men hade något liknade idag så fick bli bra. 

Have a nice time

OTH-egenpressad juice-ljus-bad, perfekt en söndagskväll som den här! 

suddig mobilbild

-Love Emelie