ericaemelie

When you find the one

Något som jag och min familj gör varje år är att ta på oss stövlarna och går ut i skogen & kollar efter kantareller. Idag hade jag och mamma inte turen med oss men några kantareller fick vi med oss hem vilket räcker till en smörgås iallafall! Tror vi var lite sena ute iår men vi vet exakt vart vi ska titta nästa år fast lite tidigare. 

Brukar ni plocka svampar? Det är faktiskt riktigt skönt att komma ut i skogen och bara höra hur tyst allt är och friskt! 

Love Erica

Från igår, my stars

Last night

KÄRLEK TILL NÄTSHOPPING

Love Erica

Imorgon går planet

Hej på er! :) 

Befinner mig just nu i Göteborg. Imorgon blir det tidig uppgång för imorgon åker vi äntligen till Paris!:D Kommer nog tyvärr bli dålig uppdatering från min sida här på bloggen eftersom jag inte hade tänkt att ta med mig datorn, och det bli oftast mycket sämre om man gör inlägg från mobilen. Dock kommer jag säkert vara mycket aktiv på instagram emelievaldivia :) Ni får iallafall ha det bäst för det ska jag ha! 

puss och kram! 

-Love Emelie 

Packar

En syster är både din spegel och din motsats

Sa hejdå till min fina älskade syster idag som drar sig iväg under en längre tid. Det var väldigt jobbigt men är både glad och ledsen. All min glädje och styrka går till henne (även lite avis är jag självklart med). Det som hon lämnar kvar här hemma är tomheten av att hon inte är här. Hon är alltid den som ställer upp även om hon inte kan så vet jag att hon gör det. Hon är verkligen min klippa i alla lägen trots att syskonkärleken kommer fram med lite för mycket kaos ibland så vet jag alltid att hon är ett säkert kort. Kommer bli svårt att att förstå men inte förens nu fattar jag att det kommer ta ett tag innan vi ses men tiden rullar på och snart är vi förenade igen och den dagen kommer jag vara så lycklig. 

En syster är en person som sträcker sig efter din hand men rör vid ditt hjärta.

Love Erica

Bild 1 & 2 är från sommaren 2012 och Bild 3 & 4 är från denna sommare (2013)

När vi längtar efter ett liv utan svårigheter, påminn oss då om att ekar växer sig starka i motvind och att diamanter framställs under tryck

tisdag

Godmorgon! Sovit gott? Själv tycker jag det var skitjobbigt att gå upp ur sängen idag, så blev att jag snoozade några gånger för mycket istället. Nu ska jag iallafall åka till skolan, idag har vi en såkallad workshop där vi ska få lära oss om scensminkning, så roligt!! :D 

Ha en bra dag! 

-Love Emelie 

home

Har längtat efter den här stunden hela dagen och äntligen fick jag komma hem och lägga mig i sängen. Stannade kvar i stan efter skolan och åt med Bella, sedan mötte vi upp de andra dansarna i klassen och kollade på en breakdance föreställning. Nu är jag dödstrött som vanligt och ska sova:) 

-Love Emelie 

This is love, smoothie

Då var det söndag igen, vilket betyder att söndasångesten börjar komma! 

Denna veckan som kommer så kommer mina dagar bestå av plugg eftersom att tre prov väntar. Idag ska vi ha mysmiddag här hemma och Rebecca står för maten så det ska bli riktigt spännande att se vad hon bjuder på! 

Love Erica

Gjorde mig en smootie idag vilket var längesen, fick bli lite allt möjligt i den SUPERGOD

höstinspiration

weheartit.com

-Love Emelie 

L O V E

 Har haft en helskön fredag idag. Den har spenderats hemma med riktigt god mat, idol, världens bästa familj och bästa vännen. ♥

-Love Emelie 

Frukost på sängen

Godmorgon! Fick reda på att min första lektion var inställd nu på morgonen, och eftersom jag somnade redan vid nio igår så vaknade jag vid sju och kunde inte somna om. Vilket resulterar i att jag har massa tid över. Älskar att inte behöva stressa på morgonen. Jag har redan hunnit med att ge mamma frukost på sängen och sitter nu själv och äter :) Den nya favoriten är rågflingor i smoothien! 

Har ni förresten uppdaterat eran iPhone? Har hört många nöjda men även endel missnöjda. Jag uppdaterade den igår och jag är iallafall nöjd. Vad tycker ni? :) 

-Love Emelie 

Can you hold on to my words

Firat Rebecca som snart blir 20år

Då har några dagar bestått av att fira min syster som fyller 20 år i oktober, båda kalasen blev lyckade med massa god mat och underbart folk. Ni får njuta av lite bilder som tagits i söndags och onsdags!

Love Erica

Frukost ala Erica

Älskar frukost och sovmorgon, börjar inte innan 13:40 idag så skönt! Gjorde mig en lite frukost/lunch så gjorde lite äggoch bacon + yoghurten, love it! 

Love Erica

Mornings with weheartit

Love Erica

***

Första måndagen på veckan har varit tröttsam och långtråkig men nu är jag äntligen hemma. I skrivande stund stirrar jag mig blind på ett textdokument, jag har verkligen noll inspiration till min engelska inlämning som handlar om hur vi påverkas av dagens samhälle inom skönhets ideal, vilket jag tycker är mycket intressant. Så jag tänkte gå ner och ta ett varmt bad istället och se om jag har kommit på något nytt att skriva efter det. Ibland är det bra med pauser när man inte har några idéer. Klockan åtta ska jag vara pluggfri för ikväll har jag bestämt mig för! 

-Love Emelie 

pluggsöndag

Här är två bilder på mitt hår. Har inte klippt av så mycket av mitt hår sen i nian, så kände att det var dags nu. Riktigt nöjd blev jag:) 

Tackade nej till att följa med familjen att shoppa, istället stannar jag hemma och pluggar hela dagen. Vilket är ett val jag inte kommer ångra senare. Så ja, så kommer min söndag att se ut. 

A little party never killed nobody

Invigde mitt nya linne igår på fest.

-Love Emelie 

I can't look in your eyes

Underbar kvälls powerwalk men go musik och så bestod även 45 minuter av promenaden av en underbar pratstund med Emelie och så go är hon! Var ute sammanlagt 1 timma och 7 minuter så sprang den sista biten. Har jätte träningsvärk sen i förrgår då jag tränade ben och rumpa och även lite mage, men det bästa är att gå ut och gå då det försvinner men frågan är om det kommer kännas värre imorgon? 

Love Erica