ericaemelie

Kategori: Erica

NYA BLOGGAR ERICA OCH EMELIE

Halli hallå i stugan, Jag och Emelie har bloggat tillsammans sedan 2011 och vi trivs jättebra med det. Men på grund av att det blir lite olika perioder man bloggar och så, så har vi besämt att vi ska blogga lite själva på varsin blogg men vi får se om vi kommer tillbaka till denna någon dag. 

Men ni hittar nu Ericas blogg på http://ericaandren.forme.se  och Emelies på http://www.nattstad.se/emelievaldivia 

Årsresumé - 2013

till erica

Eftersom Erica åker utomlands idag så fick hon sin julklapp av mig igår, jag lyckades köpa något som kunde vara bra att ha med sig när hon åker. Känns riktigt tråkigt att hon åker eftersom vi brukar fira nyår ihop och det kommer kännas tomt utan henne här, men jag är också otroligt glad för hennes skull, och jag vet att hon kommer få det helt sjukt underbart! :D  Vi ses om 3 veckor Erica. 

 

2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Ja det har jag faktiskt gjort, det är faktiskt en hel del, firade midsommar i en lägenhet som jag och mina vänner hyrde i Varberg, en hel vecka dessutom. Vilket var GRYMT. Sedan var jag även på Rhodos med två av mina närmsta kompisar, vilket jag saknar så mycket. 

Hur har ditt 2013 varit? Detta året har faktiskt varit till och från men ändå ett väldigt bra år, då jag träffat så sjukt mycket nytt folk som jag är så glad över. Så det har varit rikigt bra måste jag säga. 

Blev du kär i år? Ja det kan man väl säga.

Vilket datum från 2013 kommer du aldrig glömma? Det är faktiskt många datum jag inte kommer glömma, typ 3 Januari, Midsommar veckan, och Rhodos veckan såklart. Sen har jag några datum här på slutet som kommer sitta kvar i huvudet också! 

Vad är din största framgång 2013? Oj, det är nog att jag blivit en ännu starkare person och vet verkligen vad jag vill och inte vill så jag följer mina drömmar. 

Bästa köpet? Det är såklart min säng som jag haft en månad snart. 

Vad spenderade du mest pengar på? Haha, lätt mat... 

Gjorde någonting dig riktigt glad? Gud ja, fått massa roligt besked och mina vänner har gjort mig såå glad och min familj. 

Vilka sånger kommer påminna dig om 2013? Typ, wake me up och alla låtar från Rhodos. 

Största musikaliska upptäckten? Nej det vet jag inte

Vad gjorde du på din födelsedag? Jag var sjuk, men hade kalas och hade en grym födelsedag som jag kommer att minnas och det bästa var att jag fick kontakt med en person som gjort mig så glad. Och alla fina presenter jag fick också. 

Vem har du umgåts med mest? Det måste ju lätt vara min bästavän Matilda, vi är ju dag ut och dag in. 

Bästa minnet från 2013? Bästa minnet är ju Rhodos men jag har massa roligt som hänt. 

Har du haft ett förhållande under 2013? Nje, inte ritkigt förhållande skulle jag inte påstå.

Är det något du saknar år 2013 och vill ha 2014? Finns saker som jag vet jag inte kommer få någongång så, men vad vill jag mer ha? Mer sommarlov och inte jobba på sommarlovet eftersom att det är mitt sista. 

Vad önskar du att du gjort mindre? Deppa, haha ne men det blev lite deppigt ett tag och la mycket tid på att tänka på sånt jag inte hade.

Favoritprogram på tv? Grey's såklart.

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre? ja det är klart det finns, mer spontant som blir lyckat och ah finns massa.

Vad fick dig att må bra? Familj, vänner, resor, köp, livet, och att känna sig omtyckt.

Tror du att år 2014 kommer blir bättre? Ja det tror jag verkligen, blir 18 och förmodligen körkort sååå jaaa!!

De bästa nya människorna du träffade? Det är ju så många, men måste vara tjejerna i min klass faktiskt, såå glad att jag hittat dem.

Vad vill du säga till dig själv inför 2014? Ta vara på varje minut och se allt positivt. Lägg inte ner mycket tid på att ta åt dig negativa saker från andra. 

Live the life you want to live

Hejsan godingar,

Då är denna veckan snart slut, och denna veckar har verkligen varit speciell men väldigt rolig. Igår var det även julmiddag med tjejerna vilket blev väldigt lyckat och det slutade med att jag och matilda drog ut och fick dansa lite och vi hade super roligt verkligen! Nu idag står det plugg på schemat, ska verkligen föröska göra klart alla inlämningar idag så jag inte behöver stressa med det sista dagen! 

Love Erica

don't forget

Ingen har verkat  tänka på detta, så här får ni och tänka på när det är en minut kvar av denna dag!

11 december

The best part

Tisdag igen, sjuk igen, plugg igen, allt går verkligen i en cirkel med veckodagarna. Men nu ska jag verkligen inte träna tills jag är helt frisk så faktiskt skylla mig lite själv denna gången känns det som.. Men blir plugg idag, försöka skriva klart de inlämningar som ska vara klara och så blir det nog att jag går en sväng till farmor sen med! 
Love Erica 

Andra advent

You're beautiful

En saknad som allid kommer att finnas kvar, men med fin familj och fina vänner så går allt framåt ändå

Kvällsmys

Love Erica

första advent

Då var första advent avklarad också, och vet inte vad jag ska säga om denna dagen? Den började inte så bra och slutar väl inte på bästa sättet heller, men dagen har ändå varit bra! Haha känslorna har verkligen tagit över denna dagen, är på alla humör som finns. Behöver plugga som ett as denna veckan vilket inte heller har gått bra idag, tänker alldeles förmycket för att kunna koncentera mig. Men iallafall så hälsade jag på mina tjejer i klassen som stod och sålde sina fina tehjärtan som dom säljer som UF, en väldigt smart ideé och att pengarna går till något bra också.

Love Erica

Work out

This time

Hello,

Sitter nu med min kära Matilda i mina säng som jag hämtade och byggde upp igår och pluggar. Älskar verkligen den, och har inte sovit så skönt på flera år känns det som. Börjar äntligen få ordning på mitt rum nu, och har fått upp lite bilder i huvudet hur jag ska fortsätta. Så roligt att inreda tycker jag. 

Nu blir det lite psykologi läsning och sedan fortsätta med idrottsinlämning som aldrig kommer bli klart... 

Love Erica

i'm addicted to you

Gokväll på er kära läsare, har ni haft en bra start på veckan? Jag har verkligen inte haft en bra start, började med att inte få alls många timmars sömn och sedan vakna upp med lite feber på det. Tog mig till skolan ändå och klarade det hyfsat bra, men igår började jag känna att min värk i svanskotan började komma tillbaka vilket blev bekräftat idag i skolan då jag hade så ont. Har fortfarande ont och har tagit värktabletter hit och dit, men får se hur det känns imorgon. Har även en stort prov imorgon som jag försökt plugga på idag men har verkligen varit så okoncentrerad så det inte finns men får se om lite chaite kan få min lite lugnare och koncentrerad. 

Love Erica

inspiration weheartit

Love Erica

Söndag

Har haft en grymhelg med massa nya minnen och har varit med favoriter hela tiden vilket var toppen. Kommer ett litet inlägg i veckan om helgen och hoppas att den kommande veckan går lite snabbt som denna! 

Love Erica

Senast från instagram

Instagram: eriicaandren

soon back to my paradise

Är fullt upp i allt som ska göras, plugg, träning, hjälpa till hemma, städa och allt möjligt helt eneklt. Men det är bara att kämpa på, och se fram emot de saker som skall göras så kommer tiden flyga icääg! 
Love Erica 

i choose happiness

Lördagsstart

Blev en bra start denna lördagen, då jag och mamma åt en riktigt go frukost. Ska även ut på äventyr idag, sååå kul!

Love Erica