ericaemelie

Kategori: Musik & Video

årets låtar

Vicotria's secret fashion show 2013 tonight

Detta går inte att missa! Hinner tyvärr inte se det idag, men kommer garanterat att kolla någon annan dag. 

-Love Emelie 

i like to move it move it

Förlåt för en kass video! Klippte ihop alla filmklipp men sedan funkade inte endel och några andra blev suddiga osv osv dessutom har jag inte videor på alla danser eftersom min lilla syster bara filmade in några. Och i första klippet "I like to move it" skulle Alma och Stina dansa sin lilla introdans men precis då tog mitt minne i mobilen slut, när jag skulle filma dom på genrepet.. otur, ni får iallafall se små korta delar av dansafton 2013 :) 

All it takes is one song to bring back one thousand Memories

Här ser ni min fantastiskt goda kvällsmat. Var alldeles nyss nere och gjorde honungsvatten med pressad citron i, efter att jag redan har druckit téet på bilden. Té är det enda jag dricker nu i hopp om att det ska hjälpa emot min hals. 

Har inte alls hunnit med mycket idag, känns som att jag har åkt buss hela dagen vilket jag iochförsig har gjort också. Med Klaudia. Annars har det inte hänt så mycket roligt faktiskt. 

Har ni förresten hört Veronica Maggios nya låt? Veronica Maggio – Sergels torg längtar tills de andra låtarna kommer ut också :) 

-Love Emelie 

Dance delight

I tisdags var jag Bella & Carro på Göteborgs dans festival. Just den dagen vi hade beställt biljetter till var det dance delight. Då hade det alltså kommit olika dance crews och en jury från olika delar av Sverige men även från Storbritannien, Japan, Norge och Frankrike. De olika lagen tävlade om att få åka till Japan och visa upp sig.

Här kommer ett smakprov på några danser och vill även påpeka att de två killarna i vita overaller vann tävlingen, och den sista killen är från juryn, och han är dödlig! 

Grillkväll

Fika  som slutade på det vanliga sättet för Klaudia ;) 

Hemma hos Klaudia och ska precis gå mot mig för grillkväll med Erica och Matilda :) 

-Emelie 

Lite allt möjligt från veckan i Varberg

Upp