ericaemelie

Kategori: Träning

reebok

Train like a beast Look like a beauty

Träningsbyxorna fick jag i julklapp och det är säkert redan många av er som äger ett par, dom kommer från gina och är suuuuper snygga! 

Herregud vad längesedan jag stod på springbandet, det kändes i benen när jag var klar, men så himla skönt att komma igång igen. Nu jävlar blir det inga ursäkter!! 

En bättre måndag

Gokväll på er! :) La mig precis i sängen med en kopp te bredvid mig, like always. Hade ont i hela kroppen när jag kom hem från skolan och vart helt slut i huvudet, så jag tappade upp vatten i badkaret och la mig där ett tag., sedan bjöds det på tacos hos familjen Svensson!Annars då? Jo, veckan har börjat bra med sovmorgon, bra lektioner och massa dans, och imorgon blir det ännu mer.

Kollade igenom min mobil för att se om jag hade någon bild jag kunde lägga ut och hittade några fina bilder på dig Almisen. ;) Hon förmodligen har tagit på lektionen när jag lagt ifrån mig mobilen. haha livsfarligt dedär. 

-Love Emelie

Danslektion

Godmorgon! Fick en timmes sovmorgon idag, och det märktes faktiskt, var mycket piggare i morse än vanligt. Sitter iallafall i skolan just nu och pluggar lite innan danslektionen börjar.  Ha en fin måndag:) 

-Love Emelie 

att springa ifrån dina problem är ett lopp du aldrig kommer att vinna

Fick ett ryck och tog på joggingskorna och gick ut i skogen och sprang i spöregnet, så himla underbart det känns nu efteråt! Själv tycker jag att det är mycket lättare att springa i regn faktiskt :) 

Har inte ätit något än så det måste jag göra, sen ska jag gå och lägga och jag är säker på att jag kommer slockna ganska fort :) 

-Love Emelie 

Upp